Nyt koncept og samarbejde

Det er mig en glæde at informere alle om mit nye koncept, i samarbejde med selveste Camilla Jacobs fra HorseMama.dk. Det stammer tilbage fra årets Hillerød Horseshow 2019, hvor Camilla og jeg faldt i snak ved hendes stand.

Nu har vi udarbejdet et samarbejde, hvor jeg tilbyder en Tilridningsevaluering. Denne evaluering vil foregå således ved kunder som ønsker at få kigget på deres unghest, omkring hvor klar den er til tilridning, hvad der skal forberedes inden og om hvordan målene opnås. Jeg har en del gange, ved nye kunder, taget på besøg den første gang for at se hesten an, se hvor den er og hører ejeren om hvordan hesten agerer, hvad den har prøvet mm. Så egentlig, har jeg haft gang i en form for tilridningsevaluering hele tiden. Forskellen er bare, at nu kommer der et navn på ydelsen, en pris og en dokument på mit besøg. Samt vil der laves en opfølgende evaluering, efter x antal uger, for at følge op på de opgaver kunden og hesten er stillet.

Til samarbejde har jeg dygtige Camilla fra HorseMama med, i den forbindelse af hendes kompetencer, viden og erfaring inden for horsemanship og adfærdstræning. Da jeg selv vægter selve tilridningen og indlæringen højest, vil det give et godt sammenspil at vi kan hjælpe hinandens kunder med lige dét de skal bruge hjælp til.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *